Limak Limra ödüle doymadı

kenthaber.com
 - 
12.12.2006
Antalya Kemer’de bulunan Limak Limra Otel’in aşçıları, Antalya Cam Piramitte düzenlenen 4. Türkiye Uluslararası Gastronomi Yarışması’nda 12 dalda ödül aldı.

Yarışmada üç birincilik, üç ikincilik, iki üçüncülük, iki dördüncülük ve iki beşincilik alan Limak Limra Otel, Ocak ayında İstanbul’da yapılacak olan Gastronomi Yarışmalarına da katılacak. Kemer’de yer alan Limak Limra Otel, 4. Türkiye Uluslararası Gastronomi Yarışması’ndan ödüllerle döndü. Antalya Cam Piramitte düzenlenen yemek yarışmasında üç birincilik, üç ikincilik, iki üçüncülük, iki dördüncülük ve iki beşincilik alan Limak Limra Otel, toplam 12 dalda ödüle layık görüldü.

Otel, Genç Aşçılar Lezzet dalında, Genç Aşçılar Sunum ve Yağ Heykeller dallarında birincilik kupası ve altın madalya, Soğuk Mini Büfe, Knorr Dünya Mutfakları Etnik Soslar ve Genç Aşçılar Sunum dallarında ikincilik kupası ve gümüş madalya, Yılın Altın Pastacısı ve Knorr Dünya Mutfakları Etnik Soslar dallarında üçüncülük kupası ve bronz madalya, Yeni Yetenekler Yemek Yarışması ve Knorr Dünya Mutfakları Etnik Soslar dallarında dördüncülük kupası ve merit madalya, Modern Türk Mutfağı Yemek Yarışması ve Yeni Yetenekler Yemek Yarışmasında beşincilik kupası ve merit madalya aldı.

Ocak ayında İstanbul’da yapılacak olan Gastronomi Yarışmalarına da katılacaklarını bildiren Limak Limra Otel Mutfak Şefi ve Profesyonel Mutfak Yöneticileri Derneği Başkanı Ali Rıza Dölkeleş, gençlerin önünü açarak Türk mutfağına yeni ve yetenekli şefler kazandıracağını dile getirdi.
We are using cookies at our website to provide a better web site user experience. By continuing with the default settings you will be accepting use of cookies according to our cookie policy .
Allow
Disable
X
X